Getir, ABD'li ünlü online marketi satın alacak

Getir, gücüne güç katmaya devam ediyor...

 GETİR, ABD'Lİ O ŞİRKETİ SATIN ALIYOR

Türkiye’den dünyaya hızla yayılan bir şirket olan Getir, yıllık cirosu 650 milyon dolar olan ABD li başka bir şirketi satın almak istiyor. ABD’nin online market şirketi FreshDirect'i almak için hazırlıklarını yapan Gtir presedürde anlaşmayı sağladı. İş imzalara kaldı…


Kısa zamanda büyüyen Getir, genişlemeye devam ediyor. İki şirket arasında ise anlaşma bir ay gibi kısa bir süre içerisinde sonuçlanacak. Şirketten gelen açıklamaya göre Getir, New York merkezli FreshDirect'i, Amerika'nın en büyük gıda perakende gruplarından olan Ahold Delhaize USA'den satın almaya çalışıyor. İmzalar ise 1 ay içerisinde kesinleşecek.

GETİR DAHA DA BÜYÜYECEK

FreshDirect, 2021'de kurulan ve ABD’de hizmet veren bir online market. Getir teknolojisini burada da kullanarak daha fazla müşterilerine hizmet verebilecek. FreshDirect bölgesinde özellikle taze sebze ve meyve konusunda en iyisi ve Getir’ bu anlamda destek olacak.

MARKA ADI KORUNACAK

FreshDirect, bölgenin en iyi tarım ve gıda ürünlerini müşterilerine ulaştırma konusunda en iyilerden biri. New York, New Jersey ve Connecticut da hizmet veren şirket marka adını koruyarak getir’e hizmet edecek.

Sonraki Haber