Mehmet Şimşek'ten istihdam mesajı: Refah artışı ile yola devam..!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bugün TÜSİAD Başkanı ve bankacılarla bir araya geldikten sonra yaptığı değerlendirmesinde “Ülkemizde yatırım, ihracat ve aynı zamanda istihdam açısından toplumsal refahın artmasını sağlayan bir model ile yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Bankalar Birliği toplantısına katılan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, gerçekleştirdiği önemli toplantının hemen ardından bir basın açıklaması yaptı. Bakan Şimşek açıklamasında Türkiye ekonomisinde refah artışı ile yola devam edecekleri konusunu vurguladı.

Bakan Mehmet Şimşek, gazetecilerin sorularını yanıtlarken "Yatırım, ihracat, üretim ve istihdam açısından refah artışını garanti eden bir model ile yolumuza devam edeceğiz." şeklide ifadeler kullanırken bu toplantının aslında bir istişare toplantısı olduğunu ve bu kadar önemli olarak değerlendirmediğini söyledi.


TÜSİAD, EKONOMİK AKIŞLA İLGİLİ SUNUMUNU VERMİŞTİ

TÜSİAD gün içinde Bakan Mehmet Şimşek ile yaptığı görüşmede son gelişmeleri aktardı. TÜSİAD Kıdemli Danışma Kurulu'na konuşan Tuncay Özilhan, "TÜSİAD başkanı olarak Sayın Mehmet Şimşek ile görüştük. Ekonomiyi yönetme konusundaki kararlarımızı biz bakanımızla paylaştık. Açık ve aynı zamanda samimi bir toplantı oldu. Türkiye ekonomisi ikiz bir krizle karşı karşıya ama bizimki çözülemez değil” dedi.

Sonraki Haber